Homepage AziëDe MaledivenMaafushi Accommodatie Review: Kuredhi Beach Inn Maafushi

Accommodatie Review: Kuredhi Beach Inn Maafushi

door Romy
Kuredhi Beach Inn

Kuredhi Beach Inn is gevestigd op Maafushi en  is per boot eenvoudig bereikbaar vanaf Malé, de hoofdstad van De Malediven en tevens de stad waar de internationale luchthaven Malé International Airport zich bevindt. Op Maafushi vind je, in tegenstelling tot op veel andere eilanden van De Malediven goede en betaalbare accommodaties.

Kuredhi Beach Inn Maafushi

Toen we aankwamen op Maafushi, stond het personeel van de accommodatie al klaar met een grote kar om onze koffers te vervoeren naar het hotel. Voorheen had je direct uitzicht op zee, maar omdat er de afgelopen jaren flink gebouwd is op Maafushi, heb je geen uitzicht op zee meer. Het personeel is ontzettend gastvrij en erg behulpzaam. Je kunt bij de receptie terecht voor het boeken van verschillende tours en activiteiten.

Tip: Ga een avond mee nachtvissen! Deze activiteit wordt georganiseerd door het hotel zelf en het personeel is onwijs enthousiast. Na de trip wordt de gevangen vis klaargemaakt en geserveerd in het restaurants van het hotel.

De kamer

Onze kamer in het Kuredhi Beach Inn hotel was prima! De kamer is erg ruim en beschikt over een aparte badkamer. In deze badkamer vind je gratis toiletartikelen en een föhn. De kamer is voorzien van airconditioning, wat heerlijk is met het warme weer. Het bed lag fijn en we hebben er heerlijk in geslapen. Onze kamer had ook een balkon, waar je ‘s avonds even lekker kunt zitten. Ook niet onbelangrijk, de kamer en de badkamer waren beide schoon!

De locatie

Het Kuredhi Beach Inn hotel ligt op een paar minuten loopafstand van de haven van Maafushi. Bikini Beach ligt recht tegenover het hotel, dus om hier te komen hoef je enkel een klein steegje door te lopen. Restaurants, cafeetjes en tour operators liggen op loopafstand van het hotel. Een perfecte locatie dus!

De prijs

De hotelprijzen op Maafushi liggen een stuk lager dan de prijzen op de privé eilanden. Voor vier nachten in het Kuredhi Beach Inn hebben wij € 180,- betaald en dit was inclusief ontbijt. Hier kun je natuurlijk niets van zeggen! Bovendien was de kamer schoon en comfortabel en het personeel erg gastvrij.

Ga je binnenkort naar de Malediven? Dan kan ik je deze accommodatie zeker aanraden!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.