Homepage Midden-OostenJordaniëAmman Accommodatie Review: Naylover Hotel Suites Amman

Accommodatie Review: Naylover Hotel Suites Amman

door Romy
Rainbow Street Amman

Gedurende ons bezoek aan Amman verbleven wij twee nachten in het Naylover Hotels Suites. Wij hebben voor deze accommodatie gekozen, omdat deze net buiten het centrum ligt en je hier gratis (en veilig) je auto kunt parkeren. Het verkeer in Amman is erg chaotisch, waardoor wij hier liever niet in de stad wilden rijden. In dit artikel vind je informatie over het Naylover Hotel en over hoe wij ons verblijf hebben ervaren.

Naylover Hotel Suites

Naylover Hotels Suites is een hotel met een aantal suites gelegen in de zevende cirkel van Amman. De locatie was voor ons de reden om deze accommodatie te boeken, omdat wij een huurauto hadden en niet in de binnenstad van Amman wilden rijden. Naylover Hotel Suites beschikt over een aantal privé parkeerplaatsen, waar je gratis je auto kunt parkeren. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en staat 24/7 voor je klaar. Het hotel heeft geen restaurant, maar het is wel mogelijk om roomservice te bestellen.

De kamer

Wij hadden een gewone kamer geboekt en geen suite. Alle kamers beschikken onder andere over een eigen badkamer met toilet, airconditioning en tv. De kamers zijn schoon en modern ingericht. Wel is de kamer een tikkeltje aan de kleine kant en kun je, als je met twee koffers reist, deze lastig kwijt. Het bed lag heerlijk en hebben we goed geslapen!

De locatie van Naylover Hotel Suites

Het hotel is gevestigd in de zevende cirkel van Amman en ligt net buiten het centrum. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Het centrum van Amman ligt op ongeveer 6 kilometer afstand van het hotel en is prima te bereiken met een taxi. Het hotel kan je helpen bij het boeken van een taxi, maar je kunt ook gebruik maken van de app Uber. Dat hebben wij veel gedaan, omdat dit erg handig werkt. Je opent de app, kiest de locatie waar je naar toe wilt, drukt op bestellen en de taxi komt je ophalen op het punt waar je op dat moment staat! De kosten voor een Uber rit van Naylover Hotel Suites naar het centrum (Rainbow Street) bedraagt ongeveer € 3,-.

Abdali stairs Amman

De prijs

Voor twee nachten hebben wij in totaal € 80,- betaald. Wij vonden dit een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. De kamer was schoon, het bed lag lekker, je kunt je auto gratis parkeren en het personeel is vriendelijk. Ik kan deze accommodatie dan ook zeker aanbevelen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.